At vælge de helt rigtige lamper…

Til jul stod der lamper på vores ønskeliste. Vi har renoveret gang og bryggers, og der var behov for lidt fornyelse på lampefronten. Vi har valgt frithængende pærer til gang og bryggers – dog kun fået den ene op i gangen. Vi har selv valgt at invistere penge i to Verner Panton Flowerpot lamper til køkkenet. Vi var i tvivl om vi ville bruge så relativt mange penge på lamper, men vi nået frem til, at vi heller vil købe det bedste – trods pris – end at købe det næst bedste og på et senere tidspunkt købe det bedste – i min verden ville det være spild af penge.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anita
  10. januar 2014 at 15:29

  Jeg kan kun give dig ret – jeg vil hellere undvære eller vente i stedet for at nøjes med det næstbedste 🙂
  Vi skal faktisk også have givet vores gang en make-over, og er helt vild med den på de første billeder, hvad er det for en og hvorfra…?

  • Reply
   admin
   11. januar 2014 at 12:52

   Man bliver så meget mere glad i låget når man køber det HELT rigtige 🙂 Se mit svar til Camilla vedr. mærke på fatning og pære.

 • Reply
  Camilla
  10. januar 2014 at 22:34

  Lampen i gangen er super fed – den med pæren i træ-fatningen! Hvad er det for én?

  • Reply
   admin
   11. januar 2014 at 12:51

   Den er nemlig mega fed, og vi er så glade for den. Træfatning og ledning er fra Nordictales og glødepæren hedder Mega Eddision. Denne glødepære har et varmt lys, og er bedst som hyggebelysning/dekobelysning – efter min mening. Jeg kan supplere med, at vi har købt to pærer (samme størrelse) bare med hvid lys til bryggers, hvor vi har brug for lidt mere “praktisk lys” hvis man kan sige det sådan 🙂

Leave a Reply