At fylde 1 år #1…

I mandags fyldte mors lille A et 1 år. Nogle dage føler jeg at det var i går jeg lå på fødegangen, men A er et levne bevis på at dette ikke er korrekt. Vi holdte hans fødselsdag i søndags og han blev fejret med manér! Huset var fuld af gæster – vi havde bare lige inviteret de nærmeste…. 20. Vi havde en dejlig eftermiddag, og det er sku utroligt at et barn på 1 år kan få SÅ mange gaver, det var overvældende og meget flotte gaver han fik sig.

Imens jeg får gjort nogle af alle de mange (5) projekter, jeg har gang i for tiden, færdig vil jeg viser jer de mange fine gaver A har fået.

Den første gave jeg vil viser jer er denne seje VW Beetle han fik af sin faster og onkel. Der høre en lille historie til gaven: historien går nemlig på at vi i vores familie ikke kan køre andet end VW, og derfor skulle A’s første bil, som det mest naturligste i verden, også være en VW 😉 Han er så glad for bilen, den bliver skubbet rundt i hele huset. Det er det første han skal lege med når han vågner om morgen, og det er det første han skal lege med når han kommer hjem fra dagpleje, han ved lige hvor han placerede den sidst 🙂

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

I aktion, derfor den ringe billedekvalitet

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Karen Elisabeth
  16. oktober 2013 at 18:43

  Hvor er det sejt det er en vw ;0)

 • Reply
  Pia
  17. oktober 2013 at 10:54

  Stort tillykke med ham, hvor er det en fin bil! Den bliver sikkert et hit, hos os er køretøjer et must 🙂

 • Reply
  Simone
  17. oktober 2013 at 11:34

  Sej “bil” han har fået. Stort tillykke med ham.

Leave a Reply