3 skostørrelser OP!

 

 

Det er både skræmmende og fascinerende, at opleve hvor hurtigt et barn vokser. Alle siger at det går stærkt, ja ja tænker man, men det går sgu stærkt. Jeg har været ude og købe årets vinterstøvler til Aksel, og han skulle have en størrelse 26 – det er for vildt. Hans vinterstøvler fra sidste år står herhjemme, ude på bryggersbordet og der står altså 23 i bunden på dem – jeg har lige været ude tjekke en gang til for at være sikker 😉 Jeg gentager lige mig selv – det er fo vildt!
Vi har igen i år valgt Eccos vinterstøvler. De er dyre, det må jeg altså inddrømme at jeg synes – 700 kr. er sku en vild pris, når man tænker på at han lige om lidt ikke passer dem mere. Men, der er altid et men, det er altså de støvler som vi herhjemme bedst kan lide. Støvlen passer Aksel helt perfekt. Til trods for, at vinterstøvler er klodset for sådan en lille fod, så går han perfekt i denne støvle, og han kan løbe i dem. Det er også den støvle jeg synes er pænest, og det er ret vigtigt for mig 🙂 Så er vi meget positive over hvor pænt de holder sig, selvom de en hel vintersæson bliver tæsket på en løbe-motorcykel, legeplads m.m. I år har vi valgt en støvle med lidt mere farve på. Sidste år valgte vi den klassiske sorte, uden nogle detaljer. Jeg synes Ecco har gjort det godt med denne støvle i år. Den fine blå farve sammen med den sådan lidt “læderbrune” farve er helt i orden!

Så nu kan vinteren bare komme an!

VIGTIGT!!! Dette indlæg er ikke sponsoreret, det er skrevet fordi jeg bare gerne vil inspirere jer andre skønne shoppeglade kvinder 🙂 

SONY DSC SONY DSC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Helle - garnkoglen
  20. september 2014 at 17:52

  Det er da også nogle vildt skønne støvler! Ka’ godt forstå du er glad for købet!

  Ecco eller ej – hørte engang et klogt hoved sige noget med, at man kan spare mange steder til børn, men netop sko og fodtøj må man ALDRIG spare på, fordi det er så vigtigt, at børnene træder ordentligt de første leveår, da det jo er med til at forme rygsøjlen, led og kroppens holdning. Var i øvrigt også derfor, at vedkommende frarådede _al_ genbrug af fodtøj børn imellem…
  Så meget fornuftigt valg! 😀

  • Reply
   admin
   21. september 2014 at 19:51

   Hej Helle,
   det giver så god mening det du skriver. Vi vægter i hvert fald fortøjet højt herhjemme, det gælder nu os alle tre. Der er ikke noget værre end at gå i et par sko der gnaver, er for løse eller andet.

   /Trine

 • Reply
  Ann
  20. september 2014 at 23:00

  De ser super gode ud – og Helle har ret: Det er så vigtigt at være obs på at børnene går i det rigtige fodtøj. Jeg er stud. fodterapeut og har set nogle slemme fødder allerede. Hvis bare flere forældre vidste, hvor vigtigt det er, at lade børnene få det bedste fodtøj til netop deres fødder, så tror jeg vi kunne være foruden mange fodproblemer senere i livet. Samt problemer med knæ, hofte og ryg – det hele hænger jo sammen. 😉

  • Reply
   admin
   21. september 2014 at 19:49

   Hørt Ann! Men det er ærgeligt at ikke alle har muligheden for at købe det bedste for deres børn, for min erfaring er at kvalitet ofte koster mere.

   /Trine

   • Reply
    Jh
    23. september 2014 at 19:55

    Hvor har vi små problemer i dk når vi kan debattere sko/mærker til børn og få ondt af folk der ikke har råd til at købe kvalitet!
    Pas på med at gøre de ydre ting til det der bliver vigtigt ift vores børn, hvad med at fokusere på de indre værdier.
    Synes virkelig det er for meget med alt den fokus på mærker osv.

 • Reply
  Christina
  21. september 2014 at 10:48

  Hej er nysgerrige for at vide hvor de vinterstøvler er købt:) mvh Christina

  • Reply
   admin
   21. september 2014 at 19:47

   Hej Christina, de er købt i Skoringen 🙂

   /Trine

Leave a Reply