2. adventsgave til kusine Alma…

Thomas ligger på sofaen og plejer de tømmermænd som har indtaget hans korpus her til morgen. Aksel er hos farmor og farfar, så jeg har RO til at pusle rundt og lave lidt hist og her – bl.a. dette indlæg. Som lovet i går får I her indholdet af kusine Almas anden adventsgave. En sød djævle hue efter Sys Fredens opskrift. Jeg har valgt ikke at tilføje bindebånd – vi må se om jeg bliver nødt til det når den bliver taget i brug. Jeg har før lavet et par stykker efter opskriften. En til Aksel HER og en til hver af mine to veninders børn HER. Til forskel fra de andre versioner jeg har lavet, har jeg valgt at tilføje kontrastfarven bag på huen i stedet for foran. Jeg har hæklet huen sammen bag på med flad sammenhækling, så den ikke er ubehagelig at sove med.

Opskrift: Sys Fredens – Str.: 8-12 mdr. – Nål: 3,5 – Garn: Bøllefrø – Merino uld + Engleuld – Farve: Natur (fv. 12) + sart rosa (fv. 11)


SONY DSC SONY DSCSONY DSC

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Anja
  14. december 2014 at 16:51

  Åh, hvor er den altså fin og sart i udtrykket!

 • Reply
  Anja N
  14. december 2014 at 17:28

  Årh den er altså også bare fin, er ret vild med pels kvasten 🙂

 • Reply
  Nadia
  2. februar 2016 at 16:36

  Hej.
  Jeg har selv opskriften på Sys Fredens Djævlehue, men synes ikke det passer med en kvast, når den har de sammensyninger i toppen, hvad har du gjort for, at den bliver pæn spids?

  • Reply
   admin
   2. februar 2016 at 20:31

   Hej Nadia
   jeg er i tvivl om jeg forstår dit spørgsmål korrekt. Den har bare den form som den får når jeg syer huen sammen i toppen.
   Kvasten er monteret med en knap inden i huen.

   /Trine

 • Reply
  Alexandra
  31. marts 2016 at 9:05

  Så flot! Jeg synes dog, at den er meget pænere på dit billede end på billedet i Sys Fredens opskrift /: Det er som om, at pandestykket ikke går så langt ned på billedet i opskriften som på dit, og det skal det helst gøre. Hvordan er din hue, når den er på?
  OG: hvor har du købt din flotte kvast?

  • Reply
   admin
   4. april 2016 at 21:29

   Hej Alexnder
   Tak or din henvendelse og de pæne ord 🙂
   Forklaringen kan være, at jeg har hæklet huen i en lidt tykkere garn end den anbefalet i bogen, hvilket gør huen lidt større og muligvis pandestykket lidt længere.
   Den der kvast mener jeg at jeg købte i Stof og Stil.

   /Trine

 • Reply
  Christina
  12. november 2016 at 15:05

  Sikke en fin hue! Jeg skal selv til at prøve kræfter med den, men har lige et enkelt spørgsmål til opskriften. I afsnit A står der gentag række 1 og 2 i alt 9 gange. Nu vil jeg ikke misforstå det, så kan du forklare mig om jeg skal lave række 1 og 2 yderligere 9 gange, så de i alt er lavet 10 gange eller om det er yderligere 8 gange så de i alt er lavet 9 gange?
  Håber det giver mening 🙂

 • Reply
  Anne
  9. juni 2017 at 13:13

  Har du et link på opskriften? 🙂

  • Reply
   admin
   15. juni 2017 at 20:55

   Opskriften er fra en hækle bog, så desværre!

Leave a Reply