12 months of knitting – update…

Det var meningen at jeg her i marts skulle strikke den skønne høstjakke. Opskriften er norsk og fra Pickle. Garnet har væert udsolgt et stykke tid, og jeg har derfor ikke kunne nå at få det hjem, så planen er lidt ændret, og jeg strikker i stedet denne pull over fra Helga Isager. Jeg er dog en smule forsinket med februar projektet, og mangler så lige pludselig også et nøgle garn for at kunne blive færdig – øv bøv! Jeg skynder mig alt hvad jeg kan, så jeg kan komme igang med marts projektet, jeg er bange for at jeg allerede har fået skubbet alt for meget. Så jeg udtænker at april måneds projekt skal være meget simpel 😉

Jeg glæder mig altså til at vise resultatet af februars anstrengelser frem for jer.

SONY DSC

image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Jeanette
  8. marts 2014 at 9:32

  Uh denne står også på min to-do liste..er SÅ fin! 😀

 • Reply
  Carina
  8. marts 2014 at 17:12

  Den er så flot. Jeg drømmer også om at strikke den, men er bange or der skal øves lidt inden sådan et projekt startes 🙂

 • Reply
  Aslaug Mørk
  8. marts 2014 at 19:46

  Det vigtigste er vel, at der bliver strikket i alle 12 måneder, så skidt med at du ikke når det du her tænkt dig 🙂
  Modellen fra Isager er ret fin 🙂

Leave a Reply