12 months of knitting – januar…

Så blev januars strikkeprojekt færdigt eller næsten, jeg mangler knapperne, som jeg må ned til min lokale garnpusher og købe 🙂 Må jeg have lov at prale lidt; det er min første strikkede trøje – den er ikke perfekt, men øvelse gør helt sikker mester! Det er ikke fordi jeg er hurtigt, at jeg allerede er færdig med denne måneds strikkeprojekt. Jeg har jo faktiske været i gang i ALT for lang tid – i oktober bloggede jeg om at jeg var kommet godt i gang – se indlægget HER – men valgte, som jeg har fortalt, at pille det hele op og begynde forfra. Farvesammensætningen denne gang er inspireret af Jeanette. Nu venter jeg bare på at kunne komme i gang med februars strikkeprojekt, men jeg starter ikke før 1. februar – så er der jo også tid til at gøre andre ufærdige projekter færdig i mellemtiden 🙂

Opskrift: Trøje i vævestrik af Susie Haumann – Str.: 2 år – pind: 3,5 – garn: Rasmilla’s Ynglingsgarn – Farver: Lys grå (057) + sennup (009)

SONY DSC

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Jeanet
  11. januar 2014 at 14:14

  Den er blevet rigtig fin

 • Reply
  Frøken Lyngsø
  11. januar 2014 at 14:49

  Hvor er den flot! Elsker kombination af den sennepsgule og den grå <3

 • Reply
  Anita
  11. januar 2014 at 15:40

  Hvor er den blevet fin!

 • Reply
  mette Lehtonen
  11. januar 2014 at 17:26

  Super lækre farver 😉

  Synes den er så flot, du er da for sej til det der strikning 😉

 • Reply
  Astrid/Die HausFrau
  11. januar 2014 at 23:30

  Den er VIRKELIG flot. Superfede farver…. Du får stående applaus herfra!

 • Reply
  Martine / Full av Ull
  12. januar 2014 at 9:23

  Så fin den er! Imponert over at dette er din første jakke 🙂

 • Reply
  Irina
  12. januar 2014 at 10:58

  Amazing jacket!!!!

Leave a Reply